JOHNNY'S BURGER COMPANY ROOSENDAAL

JOHNNY'S BURGER COMPANY ROOSENDAAL Burgers and more!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 205 beoordelingen
26 okt 2020 om 20:04 Eten was stik koud :(
25 okt 2020 om 23:00 Erg lekker en ontzettend veel!
23 okt 2020 om 20:56 Het eten was heerlijk van smaak. Daar waren we erg tevreden over! Echter, de burgers waren allemaal al ontzettend koud geworden en bij de kindermenu's zat maar één pakje drinken ipv twee. Ook waren de speeltjes niet hetzelfde.
18 okt 2020 om 22:13 Lekker gegeten. Lekker warm en snel bezorgt. Top.!
14 okt 2020 om 0:19 Prima burgers. De combinatie met wedges is perfect. Zeker de moeite waard!
12 okt 2020 om 17:24 De smaak van het eten is goed, maar het blijft jammer dat het eten iedere x lauw is. Dat ligt niet aan de bezorging of bereiding, maar aan de verpakking! Hopelijk gaan jullie daarmee aan de slag, want het eten is lekker.
11 okt 2020 om 8:39 Het eten was lekker. Maar de sparribs was een kinder menu maat en dat was jammer. Misschien handig om erbij te zetten hoeveel gram het is. Want had dat erbij gestaan dan had ik het niet genomen.
10 okt 2020 om 19:46 De patato wedges waren een beetje slap en sponsig. De zoete aardappel frietjes waren ontzettend lekker. De burgers waren heerlijk.
4 okt 2020 om 21:58 Eten was bijna koud en duurde een uur. De smaak was verder wel goed
4 okt 2020 om 7:37 Spare ribs waren koud, te weinig, veel bot, en het vlees was taai. De bijgeleverde frietjes waren ook niet goed afgebakken en koud. Lever tijd was ook veel te lang. Was voor mij de eerste en de laatste keer dat ik hier bestel
2 okt 2020 om 23:58 17.55 besteld, 19.15 pas gekregen. Koud eten en de bezorgen had geen oor voor onze klacht. Zijn woorden:als je gegeten hebt ziet het er allemaal een stuk beter uit. Vorige keer was het een stuk beter.
2 okt 2020 om 23:16 Bezorging duurde 3 kwartier langer dan de verwachte 3 kwartier. De hamburgers waren nog rauw en de frietjes slap. Vanille milkshake besteld en we kregen aardbei, deze was daarnaast bevroren. Jalapenos als extra bijbesteld en die bestonden uit 2 schijfjes.